جستجو

تبلیغات



آش آبغوره و زنجبیل

    آش آبغوره و زنجبیل:

    آش آبغوره و زنجبیل به عنوان منضج داده می شود یعنی پزنده. در بدن ما اگر یکی از اخلاط چهار گانه غلبه بکند، باعث بیماری می شود که یکی از روشهای برقراری تعادل اخلاط، رژیم غذایی مصرف آش می باشد.

    دوره مصرف این آش بر مبنای اینکه به بیمار چه چیزی غلبه کرده است، سه روزه، پنج روزه (که اگر بشود هفت روزه اشکال ندارد)، نه روزه و چهارده روزه می باشد.

    اگر صفرا به بیمار غلبه کرده باشد سه روز، خون غلبه کرده باشد پنج  روز، بلغم غلبه کرده باشد نه روز، سودا غلبه کرده باشد چهارده روزه توصیه می گردد ودر دوره مصرف این آش از غذای دیگری استفاده نباید کرد.

    دستور العمل آش آبغوره و زنجبیل:

    آش بدون گوشت، دارای سبزیجات و حبوبات و نمک دریا و روغن کنجد را در قابلمه مسی پخته و در زمانی که برای مصرف در یک کاسه یک نفره آن را می ریزید یک قاشق چایخوری زنجبیل و مقداری آبغوره در حدی که خوشمزه شود به آن اضافه کنید و در مدت و دوره تجویز شده توسط پزشک در تمامی وعده های غذایی، فقط از این آش بدون نان مصرف نمایید.


    این مطلب تا کنون 56 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ جمعه 20 فروردين 1395
    منبع
    برچسب ها : غلبه ,روزه ,کرده ,مصرف ,زنجبیل ,آبغوره ,غلبه کرده ,کرده باشد ,چهارده روزه ,دوره مصرف ,
    آش آبغوره و زنجبیل

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز پنجشنبه 3 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر